За Ди Ейч Студио

Ние от Ди Ейч Студио започнахме създаването на уеб проекти през далечната 2002 година.Клиентите неусетно се увеличаваха и беше необходимо създването на личен фирмен сайт. В един слънчев ден през 2006 година регистрирахме домейна web-serv.org. Направихме сайта и вече имахме сайт , но името нещо не ни допадна и решихме да го сменим, а покраи името сменихме и дизайна. През 2007 година регистрирахме dhstudio.eu с изцяло нов дизайн. От тогава до ден днешен работим под бранда на Ди Ейч Студио - dhstudio.bg и продължаваме да се забавляваме както още през 2002 година.


мартин петров

Мартин Петров

Управител

Мартин Петров основава Ди ЕЙч Студио през 2002 зедно с колегата си Георги Кателиев. Освен уеб разработчик е и администратор което позволява гъвкавост на решенията които предлага.Притежава големи собствени сайтове което го прави специалист не само от страната на разработчика, а и от страната на търговеца.


георги кателиев

Георги Кателиев

Ръководител Проекти

Георги Кателиев е един от основателите на Ди Ейч Студио . Започва първите си занимания с Photoshop още с ранните му версии което го прави един от гурутата в България. Работил е за едни от най- големите компании за правене на уеб сайтове както и рекламни агенции. Определян е като графичното злато на Ди Ейч Студио.


александър бикс

Александър Бикс

SEO/SEM мениджър

Партньор и SEM мениджър в DH Studio с 9 годишен опит в Google оптимизация и класиране на сайтове на първа позиция във високо конкуренти пазари в България, САЩ и Великобритания. Ръководи ефективно SEO / PPC рекламните кампании на фирмените клиенти. Сертифициран Google Adwords and Google Analytics Qualified Individual.
Нагоре
Яндекс.Метрика