Услуги от Ди Ейч Студио

Тук ще видите пълен списък на всички услуги които можем да ви предложим от Ди Ейч Студио!


изработка на уеб сайт

Изработка на Уеб Сайт


Имаме изключително богат опит в проектирането и създаването на уеб сайтове. Създаваме професионално сайтове от 2002 година , удовлетворявайки всички изисквания на нашите клиенти.


Прочети повече

изработка на онлайн магазин

Изработка на Онлайн Магазин


Създадените от Ди Ейч Студио онлайн магазини са атрактивни за потребителите и същевременно печеливши за техните собственици. Ние правим най- хубавите онлайн магазини в България.


Прочети повече

уеб хостинг

Уеб Хостинг


Уеб хостинг е услугата, която предлага възможност Вашият Уеб сайт или Онлайн магазин да бъде достъпен в Интернет за вашите клиенти и бизнес партньори 24 часа в денонощието.


Прочети повече


поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на Уеб сайт


Квалифицирания екип на Ди Ейч Студио ви предоставя възможност да поддържа Вашият Уеб сайт. Благодарение на нашият опит вашият сайт ще запази уникалния си дизайн и ще бъде едновременно актуален.


Прочети повече

поддръжка на онлайн магазин

Поддържка на Онлайн Магазин


Ние от Ди Ейч Студио ви предоставяме възможност да поддържаме вашият онлайн магазин актуален. Чрез наша помощ вашият онлайн магазин ще разполага с актуална информация която ще привлече клиенти.


Прочети повече

развитие на фейсбук страница

Развитие на Facebook страница


Предлагаме да създадем вашата Фейсбук Страница, да и направим уникален дизайн и същевременно да ви набавим фенове т.е. клиенти на които можете съвсем безплатно да промотирате своите продукти.


Прочети повече


реклама в dhstudio

Реклама в DH Studio


Ди Ейч Студио разполага с популярни уеб сайтове на тематики като: Образование, Новини, Кулинария и др. Ние предоставяме възможност за реклама в нашите сайтове на база импресии или кликове!


Прочети повече

реклама в гугъл адуордс

Реклама в Google Adwords


Рекламирането в Google Adwords има едно страхотно предимство, а имемнно, че Вие заплащате САМО за посещение на сайта Ви когато потребителя кликне върху рекламата Ви.


Прочети повече

реклама във facebook

Реклама във Facebook


Предлагаме реклама в най- голямата социална мрежа в света, Фейсбук. Предлагаме създаване и управление на Фейсбук рекламни кампании с възможност за таргетиране на вашата аудитория.


Прочети повече


изработка на бизнес софтуер

Изработка на Бизнес Софтуер


Днес много често компаниите търсят софтуер които го няма на пазара, които е изцяло прототипен и специализиран за конкретни нужди. Когато няма готови решения на пазара, тук идваме ние от Ди Ейч Студио.


Прочети повече

графичен дизайн

Графичен дизайн


Вярваме, че в графичния дизайн се грие голям процент от всеки успешен продукт. За да успее един продукт , освен безупречна функционалност е необходимо да притежава и уникален дизайн.


Прочети повече


Имате въпроси ?

Ако имате нужда от допълнителна информация за предлагане от нас услуги, не се колебайте да се свържете с нас на имейл: office@dhstudio.bg или на телефон: +359 889 014 885Нагоре
Яндекс.Метрика